Molenweekend Lente

26 mei 2023 (18u) - 29 mei 2023 (16u)

Al wie al eens in Het Molenhuis is geweest, weet dat er steeds wel wat werk staat te wachten: schoonmaken, lampen vervangen, schilderen, houtvoorraad aanvullen, maaien, snoeien of wieden, ... Een werkweekend lijkt op het eerste zicht geen boeiend weekend en werken is vaak iets dat mensen afschrikt. Maar toch is dit één van de peilers waarop Het Molenhuis zich staande houdt.

De vzw draait al 40 jaar op het engagement van de mensen die zich thuis voelen op ons plekje en hun steentje willen bijdragen. Zonder dit gevoel van verbondenheid stopt het project met bestaan.

De klusjes die we doen zijn geen grote werken, maar het dagelijks onderhoud zodat Het Molenhuis en haar omgeving, een plaats blijft waar iedereen thuis kan komen. Wie de handen uit de mouwen wil steken voor een deugddoende, ontspannende inspanning is welkom op de volgende werkweekends. Samen werken schept dichte banden en dat is waar het in Het Molenhuis uiteindelijk om draait.

Inschrijven

Inschrijven via het inschrijvingsformulier

Kostprijs

Het molenweekend is gratis. We eten en koken samen. Iedereen brengt wat eten mee en we maken er samen iets van. Via mail word er afgestemd wie wat meeneemt.

Meebrengen

- Hoeslaken en kussensloop
- Slaapzak of donsdeken
- Toiletgerief
- Werkkledij
- Pantoffels
- Zaklamp


Verantwoordelijke:  Nele Steeno
Telefoonnummer: 0495/36.48.96
E-mail: nele@moulindebellemeuse.be