Molenhuiskriebels

8 mei 2024 (18u) - 12 mei 2024 (16u)

Voel je de lente kriebelen ? Heb je zin om je batterijen op te laden met Molenhuisenergie? Gewoon rusten, wandelen, yoga doen, lekker gezond kokkerellen ? Natuurdesembrood leren bakken ? Wil je graag zelf nog een activiteit aanbieden? Fijn! Dan is deze vierdaagse iets voor jou! Wil je je (klein)kinderen ook laten mee genieten? Prima! Er is genoeg plaats en gelegenheid om te spelen en ravotten in het bos en de beek.

Wat is het Molenhuis?

VZW Moulin de Belle Meuse is een unieke organisatie die volledig afhankelijk is van vrijwilligers om betaalbare activiteiten aan te bieden. Eén van onze belangrijkste doelen is om mensen die het financieel niet zo breed hebben de kans te geven deel te nemen aan activiteiten die anders misschien buiten hun bereik zouden liggen. We willen een inclusieve gemeenschap creëren waar iedereen toegang heeft tot verrijkende ervaringen.

Onze activiteiten zijn dus zo betaalbaar omdat we ze samen vormgeven. Steunend op een belangrijke pijler van de vzw ‘ samen verantwoordelijk’ wordt gevraagd om hier en daar een handje toe te steken en te helpen met de dagelijkse taken in het huishouden zoals: koken, afwassen, hout aanvullen, vuur maken, kuisen,… Op deze manier dragen wij allemaal samen dit mooie project.

Inschrijven (VOLZET)

Inschrijven via het inschrijvingsformulier
Liefst voor één week voor startdatum
Inschrijving pas geldig na betaling.

Kostprijs (inclusief voeding)

Vanaf 27 jaar: 88 €
13 t.e.m. 26 jaar: 72 €
4 t.e.m. 12 jaar: 56 €
0 t.e.m. 3 jaar = gratis

Heb je het financieel breed genoeg en wil je graag ons project extra ondersteunen zodat anderen laagdrempelig kunnen blijven genieten van onze activiteiten, dan zijn we zeer blij met een extra bijdrage. 

Bankrekening: BE79 9730 6533 9133
Op naam van: Els Vanden Wyngaerd
Vermelding: molenhuiskriebels + naam

Meebrengen

- Hoeslaken en kussensloop
- Slaapzak of donsdeken

Verantwoordelijke: Els Vanden Wyngaerd
Telefoonnummer: 0473/284494
E-mail: els.vanden.wyngaerd@telenet.be