Midweek wandelen herfst

21 oktober 2024 (18u) - 25 oktober 2024 (16u)

Wil je bewegen en rusten, bijbabbelen en verstillen, uitleven en batterijen opladen, eenvoud opzoeken en de rijkdom van de natuur ontdekken, dan ben je welkom op de herfstwandelmidweek!

We wandelen en genieten van de herfstkleuren in de prachtige omgeving van het Molenhuis onder leiding van Roland Huyghe. Het wandeltempo is rustig zodat iedereen ten volle kan genieten. We vertrekken in het molenhuis om 10u00 voor de dagelijkse wandeling en we nemen de picknick mee. We zijn dan in “de vroege namiddag” terug in de molen.

Al naar gelang de mogelijkheden, weersomstandigheden en wensen van de deelnemers kunnen de wandelingen aangepast worden.

Bij het gefluister van de Belle Meuse, de geur van brandend hout, de warme gezelligheid van het haardvuur onthaasten we samen en genieten we van eenvoudig samenzijn in het Molenhuis, dicht bij de natuur.

De hoofdmaaltijden zijn vegetarisch en grotendeels biologisch. We bakken ook zelf natuurdesembrood. Breng indien nodig zelf snacks en alcoholische drank mee.

De kamerindeling gebeurt in gezamenlijk overleg bij de kennismaking.

Wat is het Molenhuis?

VZW Moulin de Belle Meuse is een unieke organisatie die volledig afhankelijk is van vrijwilligers om betaalbare activiteiten aan te bieden. Eén van onze belangrijkste doelen is om mensen die het financieel niet zo breed hebben de kans te geven deel te nemen aan activiteiten die anders misschien buiten hun bereik zouden liggen. We willen een inclusieve gemeenschap creëren waar iedereen toegang heeft tot verrijkende ervaringen.

Onze activiteiten zijn dus zo betaalbaar omdat we ze samen vormgeven. Steunend op een belangrijke pijler van de vzw ‘ samen verantwoordelijk’ wordt gevraagd om hier en daar een handje toe te steken en te helpen met de dagelijkse taken in het huishouden zoals: koken, afwassen, hout aanvullen, vuur maken, kuisen,… Op deze manier dragen wij allemaal samen dit mooie project.

Inschrijven

Inschrijven via het inschrijvingsformulier
Liefst voor één week voor startdatum
Inschrijving pas geldig na betaling.

Kostprijs (incl. 3 maaltijden per dag)

Vanaf 27 jaar: 88 €
13 t.e.m. 26 jaar: 72 €
4 t.e.m. 12 jaar: 56 €
0 t.e.m. 3 jaar = gratis

Heb je het financieel breed genoeg en wil je graag ons project extra ondersteunen zodat anderen laagdrempelig kunnen blijven genieten van onze activiteiten, dan zijn we zeer blij met een extra bijdrage. 

Bankrekening: BE79 9730 6533 9133
Op naam van: Els Vanden Wyngaerd
Vermelding: midweek wandelen herfst + naam

Meebrengen

- Onderlaken en kussensloop
- Slaapzak
- Toiletgerief
- Warme kleren
– Goede wandelschoenen
- Laarzen en regenjas
- Brooddoos
- Kleine thermos
- Mini isolatiematje om op de grond te zitten

Verantwoordelijke: Els Vanden Wyngaerd
Telefoon: 0473284494
E-mail: els.vanden.wyngaerd@telenet.be