Lentewandelweekend

5 april 2024 (18u) - 7 april 2024 (16u)

Welkom in het Molenhuis voor een lentewandelweekend in de betoverende Ardennen. Onze wandeltochten variëren tussen de 15 en de 20 km, zodat je de prachtige natuur op een ontspannen manier kan ontdekken. De routes zijn zorgvuldig uitgestippeld, variërend van schilderachtige valleien tot panoramische vergezichten. Geniet van de rust en het gezelschap terwijl je door deze adembenemende landschappen wandelt.

Kinderen zijn van harte welkom, op voorwaarde dat ze de wandeltochten aankunnen.
Wanneer we terug zijn van de wandeling:  gezellig kokerellen, lekker lui zijn of genieten van de avondzon, met een aperitiefje bij de hand.

 s’ Avonds na de gezamenlijke afwas voelen sommigen zich aangetrokken door de kachel. Bij  het gezellig knisperen van het houtvuur delen we verhalen en avonturen en worden nieuwe herinneringen geboren. Anderen verzamelen liever rond de tafel voor een gezelschapsspel. Lachen en strategisch denken vullen de ruimte, terwijl de avond verandert in een hartelijk samenzijn.

 We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijk weekend vol wandelplezier.

Dagindeling

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

Wat is het Molenhuis?

VZW Moulin de Belle Meuse is een unieke organisatie die volledig afhankelijk is van vrijwilligers om betaalbare activiteiten aan te bieden. Eén van onze belangrijkste doelen is om mensen die het financieel niet zo breed hebben de kans te geven deel te nemen aan activiteiten die anders misschien buiten hun bereik zouden liggen. We willen een inclusieve gemeenschap creëren waar iedereen toegang heeft tot verrijkende ervaringen.

Onze activiteiten zijn dus zo betaalbaar omdat we ze samen vormgeven. Steunend op een belangrijke pijler van de vzw ‘ samen verantwoordelijk’ wordt gevraagd om hier en daar een handje toe te steken en te helpen met de dagelijkse taken in het huishouden zoals: koken, afwassen, hout aanvullen, vuur maken, kuisen,… Op deze manier dragen wij allemaal samen dit mooie project.

Inschrijven

Inschrijven via het inschrijvingsformulier

Liefst voor één week voor startdatum
Inschrijving pas geldig na betaling.
Iedereen die de afstand aan kan is welkom.

Kostprijs (incl. voeding)

Ouder dan 26 jaar: 44
13 t.e.m. 26 jaar: 36
4 t.e.m. 12 jaar: 28
0 t.e.m. 3 jaar = gratis - De ouders zorgen zelf voor aangepaste voeding en eventueel een kinderbedje.

Heb je het financieel breed genoeg en wil je graag ons project extra ondersteunen zodat anderen laagdrempelig kunnen blijven genieten van onze activiteiten, dan zijn we zeer blij met een extra bijdrage. 

Rekeningnummer: BE39 0001 0314 2019
Op naam van: Leo Van Noten
Vermelding: Lentewandelweekend + naam

Meebrengen

- Onderlaken en kussensloop
- Slaapzak
- Toiletgerief
- Warme kleren
- Laarzen en regenjas
- Stevige, waterdichte wandelschoenen
- Warme onderlaagjes
- Rugzak met drinkbus en beker
- Wandelstok of pools
- Eventueel een trekkerskomfoortje

Verantwoordelijke: Leo en Hilde
Telefoon: 016/ 69 79 37
E-mail: hildeenleo@yahoo.co.uk