Zennen in de Ardennen

15 maart 2024 (14u) - 18 maart 2024 (14u)

In een kleine groep maken we tijd om in alle rust dichter bij jezelf te komen, te herbronnen en energie opdoen. We beginnen met een kleine wandeling vrijdagnamiddag om alles van thuis los te laten, toe te komen en samen deze dagen vorm te geven. Wandelen, yoga of eenvoudig stretchen, vuurrituelen, een bibberbad, zweethut, meditatie, tijdig en veel slapen en nog meer behoren allemaal tot de mogelijkheden. 

Daarnaast nemen we de tijd om het lichaam te zuiveren door lichte, sobere maaltijden te nuttigen. Luisteren naar je lijf is de leidraad van deze 4 dagen. Misschien wel een start voor een fris begin van de lente.

Doelgroep

Volwassenen die nood hebben om even tijd te nemen voor zichzelf.

Twijfel je, zijn er bepaalde drempels (financieel, tijdsinvestering, inhoud, fysiek, mentaal,…) te overwinnen, aarzel dan niet om even contact op te nemen. We willen graag die mensen erbij die niet snel de stap zetten om deel te nemen aan een retreat en er toch nood aan hebben.

Kostprijs: 40€p.p.

Rekeningnummer: BE96 9795 4234 6405
Op naam van: Nele Steeno
Vermelding: zennen + naam 

Inschrijven (VOLZET)

Inschrijven via het inschrijvingsformulier

Gezien het beperkt aantal plaatsen, zal je een persoonlijk mailtje krijgen ter bevestiging van je deelname. Hierna kan je de betaling in orde brengen.

Meebrengen:

Contact

nele@moulindebellemeuse.be

0495/364896